Blogs

Show your love in a theme wedding

Blogs

Show your love in a theme wedding

'A dream to follow'

Zeventien jaar en dan al kiezen welke opleiding je gaat doen. Sommigen weten al op vroege leeftijd wat ze willen worden en kiezen dan ook met volle overtuiging een vervolgopleiding. Bij mij was dat niet het geval. Ik vond veel dingen leuk, maar om nou te zeggen dat ik wist wat ik voor de rest van mijn leven wilde gaan doen? Geen flauw idee. De opleiding communicatie leek een verstandige keuze, want je kon er veel kanten mee op. In het maken van communicatieplannen, tijdschriften en tv-programma’s kon ik veel creativiteit kwijt, maar na het lopen van stages bleek dat 40 uur per week achter een laptop zitten niks voor mij was.

'A night under the stars'

Beeld je eens in. Je staat s’ nachts op een open vlakte, tot in de verte geen verlichting te zien. De donkere hemel is zichtbaar vanaf de horizon, 360 graden om je heen. Het is pikzwart en het enige wat je kan zien zijn de miljarden sterren in de lucht. Als je lang genoeg blijft kijken zie je dat ze heen langzaam bewegen. Onder de sterrenhemel voel je je zo klein en besef je dat de aarde waar jij op leeft maar een klein onderdeel is van het grote geheel.

 

'A weddingplanner to remember'

Het is een zonnige dag in mei, nog een beetje fris in de ochtend, als je naar het kasteel loopt waar je je klaar gaat maken voor de grote dag. Zenuwen zijn er nog niet, tot je beste vriendin aankomt met de trouwjurk, die speciaal voor jou ontworpen is zodat deze matcht met de jurkjes van de bruidsmeisjes. Wanneer de rollers in je haren zitten en je make-up wordt gedaan, komen je nichtjes opgewonden binnen. Ze springen op schoot en ratelen over hoe blij ze zijn dat ze eindelijk die mooie jurk aan mogen. Je lacht en vertelt hen dat je ook niet kan wachten.