Over Sharona

Get to know me

Hi!

Leuk jullie te ontmoeten, mijn naam is Sharona van Wijk eigenaar van Sharona Weddings & More. Waar staat ‘more’ voor hoor ik je afvragen, dat zal ik uitleggen. Ik plan niet zomaar bruiloften, ik ontwerp thema bruiloften. Dit doe ik samen met jullie, ik ben nieuwsgierig naar jullie liefdesverhaal en haal daar elementen uit die we op jullie trouwdag als rode draad kunnen gebruiken. Dit element kan de plek zijn waar jullie elkaar ontmoet hebben of jullie gezamenlijke passie. Door samen te brainstormen en out of the box te denken en de creativiteit zijn vrije gang te laten gaan ontstaat er een uniek trouwconcept.

Het creatief uiten is er bij mij met de paplepel ingegoten. Met een creatieve knutsel moeder en handige klusvader werden dromen werkelijkheid gemaakt. Kinderfeestjes hadden elk jaar een ander thema dat werd doorgetrokken naar de traktaties op school, de uitnodiging en het kinderfeestje zelf.
Slaapkamers bestonden uit geheime leeshoekjes en levensgrote poppenhuizen. Hier is mijn creativiteit en liefde voor thema’s ontstaan. Elk evenement, speciale gebeurtenis of gewoon zomaar een feestje aankleden brengt zoveel meer sfeer en gezelligheid met zich mee. Het leuke aan creativiteit is dat het zich in veel verschillende vormen kan uiten. Denk bijvoorbeeld aan de openingsdans, de muziek die gespeeld wordt, de indeling van de dag, de speeches, het eten, het entertainment, de aankleding van de locatie en ga zo maar door.

Belangrijk is dat jullie de liefde vieren op jullie manier met de mensen die jullie liefhebben. Laat hen zien en voelen wat jullie verbindt, door de dag aan te kleden met een thema. Dit thema zal de rode draad zijn van jullie dag en alle onderdelen met elkaar verbinden. Net als jullie liefde die twee families samenbrengt.

Laten we samen aan de slag gaan en jullie gasten verrassen met een geweldig uniek trouwfeest!

Liefs, Sharona