Weddingplanner A tot Z

Show your love in a theme wedding

Weddingplanner A tot Z

Show your love in a theme wedding

Ten huwelijk gevraagd en geen idee waar je moet beginnen? Zie je tijdens het zoeken naar leveranciers door de bomen het bos niet meer? Of ben je een enorme chaoot? Dan is het inschakelen van een weddingplanner geen slecht idee. Als weddingplanner ben ik vanaf het begin tot en met de dag zelf in beeld en help jullie in alle fases.

Fase 1
In fase 1 wil ik alles van jullie weten. Wat maakt jullie liefdesverhaal bijzonder en hoe kunnen we dat vertalen in een uniek trouwconcept? Met het gekozen thema geven we de fantasie de vrije loop. Het leuke aan creativiteit is dat het zich in veel verschillende vormen kan uiten. Denk bijvoorbeeld aan de openingsdans, de muziek die gespeeld wordt, de indeling van de dag, de speeches, het eten, het entertainment, de uitnodiging, de aankleding van de locatie en ga zo maar door. Uit deze brainstormsessie maak ik een lookbook, ga ik opzoek naar passende leveranciers en maak ik een haalbaarheidsanalyse van het budget.

Fase 2
In fase twee ga ik mee bij het bezoeken van trouwlocaties, zodat ik jullie kan voorzien van de juiste adviezen. Indien gewenst ben ik aanwezig bij afspraken met andere leveranciers en lees ik mee met de ontvangen offertes. Nadat jullie de perfecte leveranciers hebben uitgekozen, zal ik het contact met hen onderhouden tot en met de bruiloft. Tijdens deze maanden houden wij contact via de mail en plannen we minimaal twee tussentijdse meetings in. Samen stellen we het draaiboek op en houd ik alle deadlines in de gaten, bijvoorbeeld voor het maken van de gastenlijst en versturen van de uitnodigingen. Verder informeer ik alle gasten via een brief dat ik jullie ceremoniemeester zal zijn op de grote dag. Willen jullie verrast worden door speeches van familie en/of vrienden? Laat dit maar aan mij over!

Fase 3
Dan is het eindelijk zover, jullie bruiloft! De hele dag ben ik aanwezig om de dag in goede banen te leiden. Ik zal de leveranciers de weg wijzen en gasten ontvangen. Voor hen en voor jullie ben ik het aanspreekpunt van die dag. Zonder dat jullie het doorhebben begeleid ik iedereen door de dag heen.

Laten we samen aan de slag gaan en jullie gasten verrassen met een geweldig uniek trouwfeest!

€2925,- excl. btw

Ten huwelijk gevraagd en geen idee waar je moet beginnen? Zie je tijdens het zoeken naar leveranciers door de bomen het bos niet meer? Of ben je een enorme chaoot? Dan is het inschakelen van een weddingplanner geen slecht idee. Als weddingplanner ben ik vanaf het begin tot en met de dag zelf in beeld en help jullie in alle fases.

Fase 1
In fase 1 wil ik alles van jullie weten. Wat maakt jullie liefdesverhaal bijzonder en hoe kunnen we dat vertalen in een uniek trouwconcept? 

Met het gekozen thema geven we de fantasie de vrije loop. Het leuke aan creativiteit is dat het zich in veel verschillende vormen kan uiten. Denk bijvoorbeeld aan de openingsdans, de muziek die gespeeld wordt, de indeling van de dag, de speeches, het eten, het entertainment, de uitnodiging, de aankleding van de locatie en ga zo maar door. Uit deze brainstormsessie maak ik een lookbook, ga ik opzoek naar passende leveranciers en maak ik een haalbaarheidsanalyse van het budget.

Fase 2
In fase twee ga ik mee bij het bezoeken van trouwlocaties, zodat ik jullie kan voorzien van de juiste adviezen. Indien gewenst ben ik aanwezig bij afspraken met andere leveranciers en lees ik mee met de ontvangen offertes. Nadat jullie de perfecte leveranciers hebben uitgekozen, zal ik het contact met hen onderhouden tot en met de bruiloft. Tijdens deze maanden houden wij contact via de mail en plannen we minimaal twee tussentijdse meetings in. Samen stellen we het draaiboek op en houd ik alle deadlines in de gaten, bijvoorbeeld voor het maken van de gastenlijst en versturen van de uitnodigingen. Verder informeer ik alle gasten via een brief dat ik jullie ceremoniemeester zal zijn op de grote dag. Willen jullie verrast worden door speeches van familie en/of vrienden? Laat dit maar aan mij over!

Fase 3
Dan is het eindelijk zover, jullie bruiloft! De hele dag ben ik aanwezig om de dag in goede banen te leiden. Ik zal de leveranciers de weg wijzen en gasten ontvangen. Voor hen en voor jullie ben ik het aanspreekpunt van die dag. Zonder dat jullie het doorhebben begeleid ik iedereen door de dag heen.

Laten we samen aan de slag gaan en jullie gasten verrassen met een geweldig uniek trouwfeest!

€2925,- excl. btw

Ten huwelijk gevraagd en geen idee waar je moet beginnen? Zie je tijdens het zoeken naar leveranciers door de bomen het bos niet meer? Of ben je een enorme chaoot? Dan is het inschakelen van een weddingplanner geen slecht idee. Als weddingplanner ben ik vanaf het begin tot en met de dag zelf in beeld en help jullie in alle fases.

Fase 1
In fase 1 wil ik alles van jullie weten. Wat maakt jullie liefdesverhaal bijzonder en hoe kunnen we dat vertalen in een uniek trouwconcept? Met het gekozen thema geven we de fantasie de vrije loop. Het leuke aan creativiteit is dat het zich in veel verschillende vormen kan uiten. Denk bijvoorbeeld aan de openingsdans, de muziek die gespeeld wordt, de indeling van de dag, de speeches, het eten, het entertainment, de uitnodiging, de aankleding van de locatie en ga zo maar door. Uit deze brainstormsessie maak ik een lookbook, ga ik opzoek naar passende leveranciers en maak ik een haalbaarheidsanalyse van het budget.

Fase 2
In fase twee ga ik mee bij het bezoeken van trouwlocaties, zodat ik jullie kan voorzien van de juiste adviezen. Indien gewenst ben ik aanwezig bij afspraken met andere leveranciers en lees ik mee met de ontvangen offertes. Nadat jullie de perfecte leveranciers hebben uitgekozen, zal ik het contact met hen onderhouden tot en met de bruiloft. Tijdens deze maanden houden wij contact via de mail en plannen we minimaal twee tussentijdse meetings in. Samen stellen we het draaiboek op en houd ik alle deadlines in de gaten, bijvoorbeeld voor het maken van de gastenlijst en versturen van de uitnodigingen. Verder informeer ik alle gasten via een brief dat ik jullie ceremoniemeester zal zijn op de grote dag. Willen jullie verrast worden door speeches van familie en/of vrienden? Laat dit maar aan mij over!

Fase 3
Dan is het eindelijk zover, jullie bruiloft! De hele dag ben ik aanwezig om de dag in goede banen te leiden. Ik zal de leveranciers de weg wijzen en gasten ontvangen. Voor hen en voor jullie ben ik het aanspreekpunt van die dag. Zonder dat jullie het doorhebben begeleid ik iedereen door de dag heen.

Laten we samen aan de slag gaan en jullie gasten verrassen met een geweldig uniek trouwfeest!

€2925,- excl. btw