Weddingplanner A tot Z

Show your love in a theme wedding

Als weddingplanner ben ik vanaf het begin tot en met de dag zelf in beeld en help jullie met alle fases. In de eerste fase zullen wij samen brainstormen over jullie dag. Wat maakt jullie liefdesverhaal bijzonder en hoe kunnen we dat vertalen in een uniek trouwconcept? Uit deze brainstormsessie maak ik een lookbook, ga ik opzoek naar passende leveranciers en maak ik een haalbaarheidsanalyse van het budget. In fase twee ga ik mee op locatie bezoek, zodat ik jullie kan voorzien van de juiste adviezen. Indien gewenst ben ik aanwezig bij afspraken van andere leveranciers. Nadat jullie de perfecte leveranciers hebben uitgekozen, zal ik het contact met hen onderhouden tot en met de bruiloft. In deze fase houden wij contact via de mail en plannen ik minimaal twee tussentijdse meetings in. Samen stellen we een draaiboek en ceremoniemeester brief op, want op de dag zelf ben ik uiteraard aanwezig om alles in goede banen te leiden. Ik zorg ervoor dat jullie niet alleen op de dag zelf, maar ook tijdens de voorbereidingen kunnen genieten. Trouwen is bijzonder en zonder stress wordt de beleving een stuk fijner. In de laatste fase, na de bruiloft, plan ik graag een moment in om alles te evalueren en hoor ik graag hoe jullie de samenwerking hebben ervaren.

€2925,- incl. btw